Pristina, Lipjani, Istogu dhe Prizreni tani mund të zgjedhin mjekun e tyre familjar

Ministria e Shëndetësisë ka filluar me pilotimin e programit të Zgjedhjes së Mjekut Familjar për këto 4 komuna. AQH po e mbështet Ministrinë e Shëndetësisë në këtë proces, me fushata komunikimi dhe materiale iformative, në mënyrë që qytetarët të informohen mire për këtë projekt të rëndësishëm.

Mjeku familjar njeh ambientin dhe rrethin tuaj, përveç  gjendjes suaj shëndetësore dhe të familjes suaj.

Fillimisht, banorët e Prishtinës (QMF5 – Ulpiana dhe QMF6 – Bregu i Diellit), Prizrenit, Lipjanit dhe Istogut do të kenë këtë mundësi, të zgjeruar më vonë në nivel kombëtar.