Mundësi shumë e mirë për pjesëmarrje në Shkollën prestigjioze Verore të Shëndetit Publik në Lugano!

Këtë vit, Swiss Plexus do të sigurojë bursa për pjesëmarrje online ose fizike në edicionin e 31-të të Shkollës Verore të Shëndetit Publik, Ekonomisë dhe Menaxhimit. 

Afati i fundit për aplikim është data 2 Maj 2022. Për më shumë info: https://bit.ly/3rLfbkf