Ushtrimet që duhet ti bëni për ta mbajtur zemrën e shëndoshë

59911885_2394595734106130_8310443731266306048_n

Dita e 4-të e Javës së Ndërgjegjësimit për Pamjaftueshmërinë e Zemrës, organizuar nga Shoqata e Kardiologëve të Kosovës i është dedikuar Ngjitjes në Via Ferrata në Rugovë.

Të qenurit aktiv dhe të lëvizësh më shumë është çelsi për një zemër të shëndoshë. Edhe një shëtitje e lehtë për 30 minuta në ditë bënë ndryshim të madh për oganizmin.

Çfarëdo lloji të aktivitietit që vendosni të bëni, sa më shumë që lëvizni aq më mirë.

Aktiviteti i rregullt fizik: parakusht për një Zemër të Shëndetshme!