Takim me komunat Gracanica dhe Ranilluga

Gracanica dhe Ranilluga ishin komunat e pranishme në zyrat e AQH’së për të diskutuar më tej ndërhyrjet e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë (QMS) të projektit AQH gjatë dy fazave të kaluara. Me këtë rast mbajtëm një punëtori për të diskutuar progresin aktual të QMS në qendrat shëndetësore dhe për të planifikuar veprime të mëtejshme në këtë drejtim.