Sot është Dita Botërore Pa Duhan

Duhani po na mbytë ne dhe planetin tonë ‘Zotohu që do e lësh’, janë disa gjëra në jetë që duhet me forcë të heqim dorë nga to që të kemi një rrjedhë të shëndetshme.