Sot është Dita Botërore e Diabetit

Nëse informoheni saktë dhe drejtë për këtë sëmundje, mund t’a parandaloni ose ta trajtoni atë siç duhet duke vazhduar të jetoni shëndetshëm. Andaj, edukimi për diabetin është esencial.

Kjo është një punë e vazhdueshme që Projekti AQH bashkë me partnerët Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës po e bëjnë për këtë grup të popullatës.

#EdukohuperDiabetin #ditaboteroreediabetit #14nentor