Shënimi i Ditës Botërore të Diabetit në qytetin e Pejës

Qytetarët e të gjitha moshave mbushën rrugët e Pejës në shënim të ‘Ditës Ndërkombëtare të Diabetit’. 

Profesionistët shëndetësor ishin aty për t’i këshilluar ata se si konsistenca për të mbajtur një stil jetese të shëndetshëm redukton rrezikun e diabetit të tipit 2 dhe është çelësi për vetë-menaxhim më të mirë të diabetit.