Rëndësia e të qenurit aktiv kudo që jeni

Aktiviteti fizik????‍♀️????‍♀️????‍♀️ ose ushtrimet e rregullta e përmirësojnë kualitetin e jetës suaj dhe ulin rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve si Diabeti TIP 2, sëmundjet e zemrës, dhe shumë të tjera.

E pikërisht këtë temë do e trajtojmë në kampanjën e rradhës që AQH po e realizon, në bashkëpunim me Instituti Kombëtar I Shëndetësisë Publike të Kosovës, dhe Drejtorët e Komunave partnere.