Punët në progres në Ambulancën e Kraishtës

Këto janë pamjet gjatë punimeve në progres të renovimit të Ambulancës Kraishtë, Lipjan falë investimit të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim përmes projektit AQH.
Banorët e Kraishtës dhe të fshatrave përreth tashmë do marrin shërbime shëndetësore më cilësore në hapësira të përmirësuara dhe trajtim të nevojshëm me pajisje adekuate mjekësore.