Projekti AQH po zhvillon me sukses Trajnimin e Menaxhmentit në të gjitha komunat e Kosovës.

Më shumë se 120 menaxherë po përfitojnë nga seria e sesioneve të trajnimit, ku edhe infrastruktura e pesë qendrave të trajnimit është përmirësuar me mbështetjen e projektit.AQH është projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim dhe implementohet nga Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH).