Po ndodh tani: Simpoziumi Ndërkombëtar për SJN në Kosovë

Ka filluar Simpoziumi 3-ditor për Sëmundjet Kronike Jo-Ngjitëse (SJN) në Kosovë, i organizuar nga projektet e SDC-së AQH dhe IHS me nikoqirë Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.Gjatë këtyre tri ditëve, ne do të shkëmbejmë praktikat më të mira, do të gjenerojmë veprime të qëndrueshme dhe do të frymëzojmë Planin e Kosovës për NCD-të.Të kënaqur që po mirëpresim rreth 600 pjesëmarrës, duke përfshirë folës të njohur ndërkombëtarisht.Na ndiqni për përditësimet e fundit dhe praktikat e vlefshme nga Simpoziumi!