Lëviz për të jetuar

Me sloganin ‘Lëviz për të jetuar’🏃‍♀️ sot në gjithë botën po shënohet Dita Botërore e Aktivitetit Fizik.

Projekti AQH në vazhdimësi promovon aktivitetin fizik për përmirësimin e cilësisë së jetës🍃 dhe:
1) Parandalimin e sëmundjeve kronike edhe në rastet kur ka faktor rreziku
2) Parandalimin e përkeqësimeve tek pacientët me sëmundje kronike

Të paktën 30 minuta⏲ aktivitet fizik në ditë ju ndihmon të jetoni më shëndetshëm.