Lansimi i Revistës “Shëndeti i Kryeqytetit”

Iniciativa e parë e bashkëpunimit në mes të projektit AQH dhe Komunës së Prishtinës për Shëndetësinë e Kryeqytetit. Sot në QKMF Prishtina u përurua numri i dytë i Revistës së shtypur ‘Shëndeti i Kryeqytetit’. Mjekë, infermierë, laborant e të tjerë punëtor shëndetësor nga QKMF’ja po shkruajnë me fjalë të thjeshta për pacientë me sëmundje kronike dhe të tjera tema shëndetësore. Herën tjetër që do prisni në korridoret e QKMF’se, QKMF’ve apo AMF’ve ne Prishtine, do mund t’a shfletoni revisten dhe te informoheni per keto tema.