Dita e dytë të Simpoziumit Ndërkombëtar për Sëmundjet Kronike Jo-ngjitëse (SJN)

Në ditën e dytë të Simpoziumit Ndërkombëtar për Sëmundjet Kronike Jo-ngjitëse (SJN), ne kemi një grup tjetër sesionesh paralele që stimulojnë mendimin dhe thellohen në temat thelbësore të SJN-ve. Çdo sesion sjell njohuri të vlefshme dhe diskutime tërheqëse. Bëhuni gati për ditën e dytë!