Bashkohuni me ne sot në Eventin Rrjetëzues, pjesë e Simpoziumit Ndërkombëtar për SKJ-të nga ora 18:00-19:30

 Bashkohuni me ne sot në Eventin Rrjetëzues, pjesë e Simpoziumit Ndërkombëtar për SKJ-të nga ora 18:00-19:30! Jeni të ftuar të gjithë të na bashkoheni dhe të takoheni me profesionistet tanë të nderuara:

🎙️ Besa Begu – Shëndeti Oral dhe Sëmundjet kronike Jo-Ngjitëse
🎙️ Melita Kabashi – Aktiviteti fizik dhe Sëmundjet kronike Jo-Ngjitëse
🎙️ Vala Pupovci – Nutricioni dhe Sëmundjet kronike Jo-Ngjitëse

Ejani dhe pyesni profesionistet dhe folësit tanë të Simpoziumit, njëherit përfaqësues nga organizata të njohura ndërkombëtare që do të na bashkohen. Shihemi atje!