Dita Botërore e zemrës

Duke marr shkas nga ‘Dita Botërore e zemrës’, AQH organizoj një tryezë të rrumbullakët ku u diskutua për inovacionet e fundit interesante në shëndetësi për kujdes më të mirë ndaj sëmundjeve të zemrës.

Pacient me përfaqësues edhe nga komuniteti rom, mjek specialist të sëmundjeve të zemrës, përfaqësues nga MSh/IKSHPK, mjek familjar dhe infermier u ulën bashkë për të diskutuar se si mund të ofrohen shërbime cilësore për secilin pacient në nevojë.