Është Dita Ndërkombëtare pa duhan????.

no smoking day world

PrevNext

Pirja e duhanit???? ka ndikim serioz:
????për shëndetin tuaj
????ambientin
????dhe jo-duhanpirësit përreth jush, përfshirë njerëzit e juaj më të dashur.

Thuaj #JODUHANIT.