• Publikimet

Për publik

 • 3

  Karta e të Drejtave dhe e Përgjegjësive të Pacientit

  SHKARKO
 • 3

  Dita Botërore e Diabetit: Çfarë e shkakton diabetin, cilat janë llojet e ndryshme të tij dhe si mund të trajtohet?

  SHKARKO
 • Poster-1

  Poster-1

  SHKARKO
 • Poster-2

  Poster-2

  SHKARKO
 • 3

  Aktiviteti fizik

  SHKARKO
 • 3

  Lënia e duhanpirjes

  SHKARKO
 • 3

  Faktorët e rrezikut

  SHKARKO
 • 3

  Të ushqyerit e shëndetshëm

  SHKARKO
 • standard guidline

  Standardet dhe Udhëzues për OJQ në krijimin e materialeve për edukim shëndetësor

  Nëntor 1, 2017

  SHKARKO