Hapësirat e Qendrave të Mjekësisë Familjare të jenë ashtu siç pacientët i meritojnë

hqdefault

Ne synojmë që hapësirat e Qendrave të Mjekësisë Familjare të jenë ashtu siç pacientët i meritojnë – me pajisje adekuate dhe të mirëmbajtura.

Në storien e përgatitur nga RTV Dukagjini Emisioni i PasDites, shihet Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Komunën e Lipjanit që përveç investimeve në Qendër, po përpiqen të bëjnë punë të mirë dhe ti shërbejnë pacientët profesionalisht.

Falemnderojmë Drejtoreshën e Drejtoratit për Shëndetësi Vlora Limani Hajnuni dhe Drejtorin e QKMF’së Dr. Agim Krasniqi për një bashkëpunim shumë të mirë.