Rëndësia e të qenurit aktiv kudo që jeni

  • 64684504_2484641098432566_6805209499637383168_n
  • 64684504_2484641098432566_6805209499637383168_n
  • 64671545_495783161168789_3000163582584291328_n
  • 64960906_464106481053765_629767708832956416_n
  • 64750472_2414934068545184_2819663978492329984_n

Aktiviteti fizik🧘‍♀️🚴‍♀️🏊‍♀️ ose ushtrimet e rregullta e përmirësojnë kualitetin e jetës suaj dhe ulin rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve si Diabeti TIP 2, sëmundjet e zemrës, dhe shumë të tjera.

E pikërisht këtë temë do e trajtojmë në kampanjën e rradhës që AQH po e realizon, në bashkëpunim me Instituti Kombëtar I Shëndetësisë Publike të Kosovës, dhe Drejtorët e Komunave partnere.