Funksionalizohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Bair

  • 52898427_607258309726237_228885992684126208_n
  • 52898427_607258309726237_228885992684126208_n
  • 53078661_607258279726240_1294033561355026432_n
  • 52857934_607258326392902_9200218546766872576_n

Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, i shoqëruar nga drejtoresha e Shëndetësisë, Erseka Hasanaj Barani, kanë pritur në takim Dr.Qamile Ramadani, Zv. Udhëheqëse e Ekipit të Kujdesit Shëndetësor të Qasshëm dhe Cilësor (AQH) dhe Dr. Bajram Maxhuni, të cilët ndihmuan në funksionalizimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në lagjen Bair, me inventar dhe pajisje të tjera të nevojshme.

Gjatë takimit kryetari Bahtiri ka falënderuar të pranishmit për mbështetjen e tyre të dhënë në funksionalizimin e QMF-së në Bair, ndërtimin e së cilës e ka financuar Ministria e Shëndetësisë, me qëllim që të ofroj shërbime shëndetësore për banorët e kësaj lagje.