• Aktivitetet

Aktivitetet e fundit

  Qershor

 • IMG_7964

  Java e Ndërgjegjësimit për Pamjaftueshmërinë e Zemrës organized by Kosovo Society of Cardiology

  Java e Ndërgjegjësimit për Pamjaftueshmërinë e Zemrës, filloj me vizitën në Shtëpinë ...

  MË SHUMË
 • 59745636_2394595684106135_3630740265687318528_n

  Ushtrimet që duhet ti bëni për ta mbajtur zemrën e shëndoshë

  Dita e 4-të e Javës së Ndërgjegjësimit për Pamjaftueshmërinë e Zemrës, organizuar nga Shoqata e Kardiologëve të Kosovës i ...

  MË SHUMË
 • 61072886_613670372470296_9163131375316893696_n

  Planifikimi i fazës së dytë të Projektit AQH

  Perfaqësuesit e Projektit AQH dhe të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim mbajtën takim me udhëheqësit e Institucioneve ...

  MË SHUMË
 • Dita-Boterore-pa-Duhan-01-Final-01

  Është Dita Ndërkombëtare pa duhan🚭.

  Pirja e duhanit🚬 ka ndikim serioz: 🚫për shëndetin tuaj 🚫ambientin 🚫dhe jo-duhanpirësit përreth jush, përfshirë ...

  MË SHUMË
 • 64735158_621698061654448_1637261534897897472_n

  Modeli i Kujdesit të Integruar së AQH’së është prezantuar në Konferencën EHMA

  Delegacioni nga Kosova po e prezanton projektin AQH dhe modelin e Kujdesit të Integruar në konferencën ...

  MË SHUMË
 • 64670197_352114035451670_3521573776254828544_n

  Drenasi e dorëzojë draftin e Planit Strategjik për 5 vitet e ardhshme

  Komuna e Drenasit sot prezantojë draftin e Planit Strategjik të Kujdesit Primar Shëndetësor për Komunën e tyre. AQH ...

  MË SHUMË
 • Integrated care

  Efekti i Planeve Individuale të kujdesit për pacientët me Diabet tipi 2

  Stafi mjekësor dhe punëtorët social kanë hartuar një plan të kujdesit për secilin pacient me Diabet tipi 2, të moshës ...

  MË SHUMË
 • 64684504_2484641098432566_6805209499637383168_n

  Rëndësia e të qenurit aktiv kudo që jeni

  Aktiviteti fizik🧘‍♀️🚴‍♀️🏊‍♀️ ose ushtrimet e rregullta e ...

  MË SHUMË
 • Maj

 • no smoking day world

  Dita ndërkombëtare pa duhan

  Fokusi i Ditës Ndërkombëtare Pa Duhan 2019 është në cigaren dhe shëndetin e mushkërive. Kjo kampanjë synon të ngrisë vetëdijen për: efektin negativ që duhani ...

  MË SHUMË
 • 61246083_2171834059598134_7204194828811239424_n

  Trajnim specifikisht për Drejtorët dhe Menaxherët shëndetësor

  Rreth 70 menaxherë prej 12 komunave të Kosovës kanë filluar raundin e katërt të Trajnimeve të Menaxhmentit, udhëhequr nga ...

  MË SHUMË
 • 61667259_869632686707188_7730852587754225664_n

  Shërbime më të mira shëndetësore për banorët e Obiliqit

  Stafi mjekësor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Obiliq janë të motivuar për të kryer punën e tyre të vlefshme në ...

  MË SHUMË
 • Prill

 • 57736484_2302656203340100_4639534762468311040_n

  Hapësira të renovuara në QKMF Lipjan

  Sot u bë përurimi i Projektit për Përmirësimin e Cilësisë në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Komunën e Lipjanit. Ky investim i ...

  MË SHUMË
 • 57608871_1262821783893788_7901043638975594496_n

  Siguria e pacientit dhe parandalimi i infeksioneve në Kujdesin Shëndetësor

  Askush nuk duhet të sëmuret përderisa është duke u trajtuar në spital apo në kërkim të kujdesit shëndetësor. ...

  MË SHUMË
 • Mars

 • 58377690_850135751990215_7542269275390607360_n

  U renovua Qendra e Mjekësisë Familjare në Lumadh

  Qendrën e Mjekësisë Familjare në Lumadh e gjetëm në këtë gjendje (Si në fotot më poshtë). Për shumë kohë banorët e Lumadhit dhe ...

  MË SHUMË
 • 54434514_829230444080746_646230730795384832_n

  Monitorimi dhe Evaluimi si pjesë e trajnimeve të Menaxhmentit

  'Monitorimi dhe Evaluimi' ishte tema e modulit të gjashtë dhe të fundit të ciklit të tretë të Trajnimeve të Menaxhmentit në të ...

  MË SHUMË
 • 52898427_607258309726237_228885992684126208_n

  Funksionalizohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Bair

  Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, i shoqëruar nga drejtoresha e Shëndetësisë, Erseka Hasanaj Barani, kanë pritur në takim Dr.Qamile ...

  MË SHUMË
 • Shkurt

 • 52923115_816300262040431_6184889610754064384_n (1)

  38 Komunat e Kosovës pranuan raportin “Cilësia e Kujdesit Shëndetësor”

  Kryetarëve të 38 komunave të Kosovës sot ju dorëzua raporti “Cilësia e Kujdesit Shëndetësor”, që ...

  MË SHUMË
 • Capture

  A i dini të drejtat e juaja si pacient?

  Kjo kampanjë e realizuar nga Projekti AQH ju njofton me të drejtat e juaja si pacient sa herë që vizitoni një Institucion ...

  MË SHUMË
 • Janar

 • 47687098_1262751907197570_5074963821156630528_n

  Një plan të trajtimit veçanërisht për Nurijen

  Vlerësimi për të moshuar në shtëpi po bëhet me qëllimin e mirë që Nurijes dhe pacientëve të tjerë në Fushë Kosovë që janë mbi 65 vjet ...

  MË SHUMË