• Aktivitetet

Aktivitetet e fundit

  Nëntor

 • 46965331_762308124106312_699747921679089664_n

  Qytetarët e Fushë Kosovës adresuan problemet shëndetësore në Komunën e tyre

  Cilat janë problemet shëndetësore që ju shqetësojnë juve? Si mendoni ju që ato mund të përmirësohen? Këto ...

  MË SHUMË
 • 46323374_937329833322400_2254805328719773696_n

  Shënimi i Ditës Botërore të Diabetit

  Në Ditën Botërore të Diabetit Shoqata Kombëtare e Diabetit-Kosovë me mbështetjen e Projektit AQH mblodhi qindra qytetarë në Komunën e Pejës për ...

  MË SHUMË
 • Tetor

 • Untitled

  Nëse ke një apo më shumë prej këtyre faktorëve të rrezikut atëherë vizito mjekun familjar!

    [video width="1280" height="720" ...

  MË SHUMË
 • Shtator

 • Untitled-1

  Sa shpejt dallohen përfitimet nga lënia e duhanpirjes?

  Nëse jeni duhanpirës dhe jeni diagnostikuar me sëmundje sheqeri apo shtypje të lartë të gjakut , heqja dorë nga ky zakon është një ...

  MË SHUMË
 • Prill

 • IMG_2420

  Lansimi i Pakos së Shërbimeve për Diabetin dhe Hipertensionin

  Të enjtën me dt. 19 prill 2018, z. Xhafer Tahiri, Kryetar i Komunës së Vushtrrisë, ka shënuar fillimin e Pakos së Shërbimeve në ...

  MË SHUMË
 • banner-aqh

  Zyret e reja te Projektit AQH

  Projekti AQH që nga data 1 prill 2018 ndodhet në zyret e reja në adresën: rr. Tirana Prime Residence, C 4/3 Hyrja D, Kati 6, banesa nr. 16, 17 & 18, 10000 ...

  MË SHUMË
 • Mars

 • IMG_2287

  Lansimi I fushatës së edukimit shëndetësor lidhur me faktorët e rrezikut për diabetin dhe hipertensionin

  Të premten, më 16 mars 2018 u bë lansimi i një fushate 6 javore të edukimit ...

  MË SHUMË
 • AQH

  Dorëzimi i pajisjeve të kujdesit parësor shëndetësor do të përmisoj cilësin e kujdesit ndaj pacientit. 

  Të martën, më 13 mars 2018, z. Imri Ahmeti, Kryetar i Komunës së Lipjanit pranoi ...

  MË SHUMË
 • Shkurt

 • Strategy_Thumbnail

  Zvicra lanson strategjinë e saj të bashkëpunimit me Kosovën 2017-2020

  Me rastin e vizitës në Kosovë të Zëvendës-Sekretares së Shtetit nga Departamenti Federal i Punëve të Jashtme, Krystyna ...

  MË SHUMË