• Aktivitetet

Aktivitetet e fundit

  Maj

 • Untitled-1

  Buletini Nr 2, Përgjigja e AQH’së ndaj shpërthimit të COVID-19

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Buletin – Reagimi i Projektit AQH ndaj shpërthimit të COVID-19′

  MË SHUMË
 • Prill

 • 3

  Profesionist shëndetësor, kujdesuni për veten tuaj në këtë kohë të COVID-19.

  MË SHUMË
 • 2

  Përdorimi i produkteve të duhanit rrit rrezikun që të prekeni nga COVID-19.

  MË SHUMË
 • 1

  Nëse ju u përmbaheni këshillave në vijim, ju e mbroni veten dhe të tjerët përreth jush

  MË SHUMË
 • Prinderimi-Shqip

  Prindësia gjatë COVID-19

  MË SHUMË
 • 4

  Sot në Ditën Botërore të Shëndetit, jemi mirënjohës pafund për të gjithë punëtorët shëndetësor që janë në ballë të frontit me Covid-19!

  MË SHUMË
 • Mars

 • 09 - Coronavirus - 02-02-SRB

  Uleni rrezikun e infektimit me Koronavirus

  Duke ju përmbajtur rekomandimeve të Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe Ministria e Shëndetësisë ne mund ta parandalojmë ...

  MË SHUMË
 • Shkurt

 • 84990928_125056862129573_7379465357464961024_n

  Skenderaj do përkrahet nga AQH edhe për 4 vite në ngritjen e cilësisë së shërbimeve shëndetësore

  Skenderaj është njëra ndër komunat që do përkrahet nga Projekti AQH në katër vitet e ...

  MË SHUMË
 • Gusht

 • 68825274_927780614225728_1748343931931721728_n

  ‘PërSHËNDETje’ nga Bardhi i Madh

  'PërSHËNDETje' nga Bardhi i Madh, ku banorët e këtij fshati vizituan tendat informative për të mësuar se si të kenë shëndet më të mirë, ...

  MË SHUMË
 • 69092785_533889320485253_8916558269221175296_n

  Renovimi i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Kijevë

  Kjo është gjendja momentale e Qendrës së Mjekësisë Familjare në fshatin Kijevë. Por, deri në fund të Shtatorit, kjo Qendër do të ...

  MË SHUMË
 • 68337246_783059312112778_8206989037236387840_n

  Aktiviteti fizik si parandalim për sëmundjet më të shpeshta jo-infektive

  Aktiviteti fizik i rregulltë dhe i përshtatshëm sjellë këto të mira tek të rriturit: ul rrezikun për shtypje ...

  MË SHUMË
 • 68533152_376846403025483_6635749323000774656_n

  Swiss TPH dhe AQH arrin numrin e 1000 pjesëmarrësve për Studimin ‘Cohort’

  Në kuadër të studimit ‘Cohort’, që nga muaji Mars, 2019’të është duke u bërë rekrutimi i ...

  MË SHUMË
 • 67528029_347498696199823_6819876645449498624_n

  Studim për sëmundjet më të shpeshta jo të transmetueshme

  QKMF'ja në Obiliq është komuna e parë nga dymbëdhjetë komunat pjesëmarrëse që e kanë kompletuar rekrutimin e pjesëmarrësve për ...

  MË SHUMË
 • Korrik

 • 67408666_908087116195078_2318282252410159104_n

  Parandalimi i diabetit/këshilla se si të bëni ndryshimet e duhura në jetesë

  Të ndryshosh mënyrën e jetesës mund të jetë një hap i madh drejt parandalimit të diabetit - dhe nuk është ...

  MË SHUMË
 • Qershor

 • Integrated care

  Efekti i Planeve Individuale të kujdesit për pacientët me Diabet tipi 2

  Stafi mjekësor dhe punëtorët social kanë hartuar një plan të kujdesit për secilin pacient me Diabet tipi 2, të moshës ...

  MË SHUMË
 • 64670197_352114035451670_3521573776254828544_n

  Drenasi e dorëzojë draftin e Planit Strategjik për 5 vitet e ardhshme

  Komuna e Drenasit sot prezantojë draftin e Planit Strategjik të Kujdesit Primar Shëndetësor për Komunën e tyre. AQH ...

  MË SHUMË
 • IMG_5225 (1)

  Ana njerëzore e mjekësisë – Tema e Konferencës WONCA 2019

  Ekipi i Projektit AQH dhe bashkëpunëtorët e projektit, ishin ndër 1877'të profesionistët shëndetësor që morrën pjesë në ...

  MË SHUMË
 • 61072886_613670372470296_9163131375316893696_n

  Planifikimi i fazës së dytë të Projektit AQH

  Perfaqësuesit e Projektit AQH dhe të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim mbajtën takim me udhëheqësit e Institucioneve ...

  MË SHUMË
 • 64684504_2484641098432566_6805209499637383168_n

  Rëndësia e të qenurit aktiv kudo që jeni

  Aktiviteti fizik🧘‍♀️🚴‍♀️🏊‍♀️ ose ushtrimet e rregullta e ...

  MË SHUMË
 • 64735158_621698061654448_1637261534897897472_n

  Modeli i Kujdesit të Integruar së AQH’së është prezantuar në Konferencën EHMA

  Delegacioni nga Kosova po e prezanton projektin AQH dhe modelin e Kujdesit të Integruar në konferencën ...

  MË SHUMË
 • IMG_7964

  Java e Ndërgjegjësimit për Pamjaftueshmërinë e Zemrës organized by Kosovo Society of Cardiology

  Java e Ndërgjegjësimit për Pamjaftueshmërinë e Zemrës, filloj me vizitën në Shtëpinë ...

  MË SHUMË
 • Dita-Boterore-pa-Duhan-01-Final-01

  Është Dita Ndërkombëtare pa duhan🚭.

  Pirja e duhanit🚬 ka ndikim serioz: 🚫për shëndetin tuaj 🚫ambientin 🚫dhe jo-duhanpirësit përreth jush, përfshirë ...

  MË SHUMË
 • Maj

 • no smoking day world

  Dita ndërkombëtare pa duhan

  Fokusi i Ditës Ndërkombëtare Pa Duhan 2019 është në cigaren dhe shëndetin e mushkërive. Kjo kampanjë synon të ngrisë vetëdijen për: efektin negativ që duhani ...

  MË SHUMË
 • 61246083_2171834059598134_7204194828811239424_n

  Trajnim specifikisht për Drejtorët dhe Menaxherët shëndetësor

  Rreth 70 menaxherë prej 12 komunave të Kosovës kanë filluar raundin e katërt të Trajnimeve të Menaxhmentit, udhëhequr nga ...

  MË SHUMË
 • 61667259_869632686707188_7730852587754225664_n

  Shërbime më të mira shëndetësore për banorët e Obiliqit

  Stafi mjekësor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Obiliq janë të motivuar për të kryer punën e tyre të vlefshme në ...

  MË SHUMË
 • 59745636_2394595684106135_3630740265687318528_n

  Ushtrimet që duhet ti bëni për ta mbajtur zemrën e shëndoshë

  Dita e 4-të e Javës së Ndërgjegjësimit për Pamjaftueshmërinë e Zemrës, organizuar nga Shoqata e Kardiologëve të Kosovës i ...

  MË SHUMË
 • Prill

 • 57736484_2302656203340100_4639534762468311040_n

  Hapësira të renovuara në QKMF Lipjan

  Sot u bë përurimi i Projektit për Përmirësimin e Cilësisë në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Komunën e Lipjanit. Ky investim i ...

  MË SHUMË
 • 57608871_1262821783893788_7901043638975594496_n

  Siguria e pacientit dhe parandalimi i infeksioneve në Kujdesin Shëndetësor

  Askush nuk duhet të sëmuret përderisa është duke u trajtuar në spital apo në kërkim të kujdesit shëndetësor. ...

  MË SHUMË
 • Mars

 • 58377690_850135751990215_7542269275390607360_n

  U renovua Qendra e Mjekësisë Familjare në Lumadh

  Qendrën e Mjekësisë Familjare në Lumadh e gjetëm në këtë gjendje (Si në fotot më poshtë). Për shumë kohë banorët e Lumadhit dhe ...

  MË SHUMË
 • 54434514_829230444080746_646230730795384832_n

  Monitorimi dhe Evaluimi si pjesë e trajnimeve të Menaxhmentit

  'Monitorimi dhe Evaluimi' ishte tema e modulit të gjashtë dhe të fundit të ciklit të tretë të Trajnimeve të Menaxhmentit në të ...

  MË SHUMË
 • 52898427_607258309726237_228885992684126208_n

  Funksionalizohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Bair

  Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, i shoqëruar nga drejtoresha e Shëndetësisë, Erseka Hasanaj Barani, kanë pritur në takim Dr.Qamile ...

  MË SHUMË
 • Shkurt

 • 52923115_816300262040431_6184889610754064384_n (1)

  38 Komunat e Kosovës pranuan raportin “Cilësia e Kujdesit Shëndetësor”

  Kryetarëve të 38 komunave të Kosovës sot ju dorëzua raporti “Cilësia e Kujdesit Shëndetësor”, që ...

  MË SHUMË
 • Capture

  A i dini të drejtat e juaja si pacient?

  Kjo kampanjë e realizuar nga Projekti AQH ju njofton me të drejtat e juaja si pacient sa herë që vizitoni një Institucion ...

  MË SHUMË
 • Janar

 • 47687098_1262751907197570_5074963821156630528_n

  Një plan të trajtimit veçanërisht për Nurijen

  Vlerësimi për të moshuar në shtëpi po bëhet me qëllimin e mirë që Nurijes dhe pacientëve të tjerë në Fushë Kosovë që janë mbi 65 vjet ...

  MË SHUMË
 • Nëntor

 • 46965331_762308124106312_699747921679089664_n

  Qytetarët e Fushë Kosovës adresuan problemet shëndetësore në Komunën e tyre

  Cilat janë problemet shëndetësore që ju shqetësojnë juve? Si mendoni ju që ato mund të përmirësohen? Këto ...

  MË SHUMË
 • 46323374_937329833322400_2254805328719773696_n

  Shënimi i Ditës Botërore të Diabetit

  Në Ditën Botërore të Diabetit Shoqata Kombëtare e Diabetit-Kosovë me mbështetjen e Projektit AQH mblodhi qindra qytetarë në Komunën e Pejës për ...

  MË SHUMË
 • Tetor

 • Untitled

  Nëse ke një apo më shumë prej këtyre faktorëve të rrezikut atëherë vizito mjekun familjar!

    [video width="1280" height="720" ...

  MË SHUMË
 • Shtator

 • Untitled-1

  Sa shpejt dallohen përfitimet nga lënia e duhanpirjes?

  Nëse jeni duhanpirës dhe jeni diagnostikuar me sëmundje sheqeri apo shtypje të lartë të gjakut , heqja dorë nga ky zakon është një ...

  MË SHUMË
 • Prill

 • IMG_2420

  Lansimi i Pakos së Shërbimeve për Diabetin dhe Hipertensionin

  Të enjtën me dt. 19 prill 2018, z. Xhafer Tahiri, Kryetar i Komunës së Vushtrrisë, ka shënuar fillimin e Pakos së Shërbimeve në ...

  MË SHUMË
 • banner-aqh

  Zyret e reja te Projektit AQH

  Projekti AQH që nga data 1 prill 2018 ndodhet në zyret e reja në adresën: rr. Tirana Prime Residence, C 4/3 Hyrja D, Kati 6, banesa nr. 16, 17 & 18, 10000 ...

  MË SHUMË
 • Mars

 • IMG_2287

  Lansimi I fushatës së edukimit shëndetësor lidhur me faktorët e rrezikut për diabetin dhe hipertensionin

  Të premten, më 16 mars 2018 u bë lansimi i një fushate 6 javore të edukimit ...

  MË SHUMË
 • AQH

  Dorëzimi i pajisjeve të kujdesit parësor shëndetësor do të përmisoj cilësin e kujdesit ndaj pacientit. 

  Të martën, më 13 mars 2018, z. Imri Ahmeti, Kryetar i Komunës së Lipjanit pranoi ...

  MË SHUMË
 • Shkurt

 • Strategy_Thumbnail

  Zvicra lanson strategjinë e saj të bashkëpunimit me Kosovën 2017-2020

  Me rastin e vizitës në Kosovë të Zëvendës-Sekretares së Shtetit nga Departamenti Federal i Punëve të Jashtme, Krystyna ...

  MË SHUMË
 • Dhjetor

 • IMG_1504

  Takimi me akterët për pakot e shërbimeve

  Në dhjetor të vitit 2017 është mbajtur një takim me akterë, me qëllim të informimit të tyre mbi zbatimin e pakos së shërbimeve. Gjatë takimit u ...

  MË SHUMË
 • 20171121_120827

  Shpërndarja e pajisjeve bazike të kujdesit parësor shëndetësor (KPSH)

  Gjatë javëve të kaluara, janë dorëzuar pajisjet bazike mjekësore për kujdesin parësor shëndetsor (KPSH), për 81 ...

  MË SHUMË
 • Nëntor

 • Photo 4

  Ofrimi i pajisjeve bazike të KPSH-së për 81 QKMF dhe QMF

  Që nga fillimi i këtij viti, projekti AQH ka qenë duke punuar për prokurimin e pajisjeve bazike të Kujdesit Primar Shëndetësorë për ...

  MË SHUMË
 • IMG_1469

  Punëtoria e dytë mbi kujdesin e integruar

  Në nëntor të vitit 2017, Dr. Viktoria Stein mbajti punëtorinë e dytë me anëtarët e grupit punues dhe akterët kryesor, me qëllim që të prezantoj ...

  MË SHUMË
 • 20171115_113349

  Ceremonia e hapjes së Qendrës së Mjekësisë Familjare (QMF) në Vushtrri

  Komuna e Vushtrrisë, me mbështetjen e donatorëve dhe autoriteteve të kujdesit shëndetësor në Vushtrri, ka ndërtuar ...

  MË SHUMË
 • Albania-Burrel 7 Nov do17 (002)

  Aktiviteti i përbashkët i “shqyrtimit kolegial” me projektin “Shëndeti për të gjithë” (Projekti HAP) në Shqipëri

  Nga data 5-8 nëntor të vitit 2017, projekti i AQH-së ka organizuar ...

  MË SHUMË
 • Tetor

 • photo 1

  Krijimi i fletë-notimit të komunitetit për komunën e Lipjanit

  Më 2 Tetor 2017, Paula Valentine, një eksperte ndërkombëtare nga Save the Children, ligjëroi  punëtorinë një ditore në Hotel ...

  MË SHUMË
 • Photo 1

  Konferenca e dytë rajonale mbi Edukimin Shëndetësor dhe Promovimin Shëndetësor – Promovimi dhe Edukimi Shëndetësor: Praktikat më të mira

  Konferenca, e organizuar nga Instituti Kombëtar i ...

  MË SHUMË
 • 01

  Sesionet mentoruese për menaxhim të cilësisë në 2 komunat e projektit

  Si pjesë e zbatimit të mjeteve për menaxhimin e cilësisë, pergjatë muajit mars dhe maj të vitit 2017 AQH ka organizuar ...

  MË SHUMË
 • IMG_6717

  Funksionalizimi i hapësirave për këshillim dhe edukim shëndetësor në 12 QKMF

  Së bashku me projektin AQH, drejtorët e 12 QKMF kanë identifikuar lokacionet për funksionalizimin e hapësirave ...

  MË SHUMË
 • Shtator

 • Untitled-1

  Shqyrtimi i menaxhimit të ankesave

  Parimi themelor i qasjes së projektit është që ndërveprimet e përmirësuara ndërmjet qytetarëve dhe shtetit mund të qojnë në përmirësimin e shërbimeve ...

  MË SHUMË
 • 25627249_743673742493668_646259767_n

  Modeli i Mbikëqyrjes Mbështetëse në 5 komuna

  Si pjesë e aktivitetit për përmirësimin e cilësisë, AQH ka mbështetur zhvillimin e Modelit të Mbikëqyrjes Mbështetëse së bashku me ...

  MË SHUMË
 • IMG_1223

  Mbështetja e Konferencës së 5-të Ndërkombëtare të Mjekësisë Familjare në Kosovë

  Projekti i AQH-së ka mbështetur Qendrën për Zhvillimin e Mjekësisë Familjare (QZHFM) rreth organizimit ...

  MË SHUMË
 • image-0-02-05-c9b366b490e602364cb435dff4db220a8a84bf4c5b67eff30a98a4bf14b22a04-V (3)

  Finalizimi i ciklit të parë të Projekteve të Përmirësimit të Cilësisë (PPC-të)

  Në shtator 2017, është përfunduar cikli i parë i Projekteve të Përmirësimit të Cilësisë (PPC-të). ...

  MË SHUMË
 • IMG_1086

  Planet e veprimit lidhur me pakon e shërbimit

  Pasi që e kemi përfunduar Vlerësimin e Shpejtë në Qershor të vitit 2017  drejtorët e QKMF-ve të 4 komunave të pakove të shërbimeve kanë ...

  MË SHUMË
 • IMG_5913

  Renovimi i Qendrave të Trajnimit të Mjekësisë Familjare

  Si mbështetje e vazhdueshme për Qendrën për Zhvillimin e Mjekësisë Familjare (QZHMF), projekti i AQH-së po bënë një rehabilitim të ...

  MË SHUMË
 • image-0-02-05-a0ac4d3dcbc01357be00febbf89fcefb7573b8f7711c79ecb7dfd769fa5fda6b-V

  Cikli i dytë i trajnimit për menaxhim

  Pas vlerësimit të ciklit të parë të trajnimit për menaxhim, cikli i dytë e trajnimit është duke u ofruar për 55 menaxherë të linjës së dytë (28 ...

  MË SHUMË
 • Photo 1

  Zhvillimi i modelit të kujdesit të integruar shëndetësor për Fushë Kosovën

  Projekti i AQH-së është duke punuar në pilotimin e një ndërhyrjeje të Kujdesit të Integruar në Komunën e ...

  MË SHUMË
 • IMG_1491

  Përfundimi i auditeve klinike

  Përgjatë muajve qershor dhe shtator të vitit 2017, AQH ka kontraktuar dy ekspertë vendorë për të mentoruar kordinatorët e cilësisë të 12 komunave të projektit ...

  MË SHUMË
 • Korrik

 • IMG_1021

  Grupi punues për pakon e shërbimeve

  Si pjesë e punës sonë të vazhdueshme për zbatimin e pakove të shërbimit, është krijuar një Grup Punues për të mbikëqyrur komponentët e ndryshëm të ...

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Inaugurimi i shërbimeve pediatrike në QKMF- Lipjan

  Mediat lokale nga Komuna e Lipjanit publikuan inaugurimin e shërbimeve pediatrike në kuadër të QKMF-së në Lipjan si pjesë e Projekteve të ...

  MË SHUMË
 • IMG_0993

  Takimi me Shoqatën e Diabetikëve të Kosovës

  Për shkak se projekti ka një interes të veçantë në përmirësimin e cilësisë së kujdesit ndaj diabetit, më 7 korrik 2017 ekipi i projektit AQH ...

  MË SHUMË
 • 1

  Tryeza e rrumbullakët për kujdesin e integruar shëndetësor

  Pas Konferencës Ndërkombëtare të AQH-së "Drejt një Kujdesi Shëndetësor të Integruar në Kosovë", të mbajtur në shkurt të ...

  MË SHUMË
 • Qershor

 • 1 AQH presentation at the 22nd WONCA Europe Conference in Prague, Czech Republic

  Pjesëmarrja e AQH-së në konferencën e 22-të të WONCA Europe në Pragë të Republikës Çeke

  Nga data 28 qershor deri me 1 korrik 2017 u mbajt Konferenca e 22-të e WONCA Europe në Pragë të ...

  MË SHUMË
 • Certification of training participants

  Certifikimi i pjesëmarrësve të trajnimit

  Si pjesë e trajnimeve të vazhdueshme për ngritjen e kapaciteteve të organizuara nga projekti AQH, të gjithë pjesëmarrësit e trajnimit marrin ...

  MË SHUMË
 • 1

  Sesionet edukative me komunitetin për imunizim

  Duke pasur parasysh se projekti AQH synon të rrisë përdorimin e shërbimeve parësore shëndetësore nga të gjithë qytetarët e Kosovës duke ...

  MË SHUMË
 • 03

  Punëtoria a Auditimit Klinik

  Si pjesë e aktiviteteve të Rezultatit 2 për përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë, u mbajt një punëtori e auditimit klinik për Koordinatorët e Cilësisë nga ...

  MË SHUMË
 • 1

  Vlerësim i aktiviteteve të komponentës/rezultatit 2 me pjesëmarrje

  Është mbajtur punëtoria me pjesëmarrje për të vlerësuar aktivitetet e rezultatit 2 të cilat janë zhvilluar gjer më tani ...

  MË SHUMË
 • photo 1

  Mbështetja e AQH-së për zhvillimin e Udhërrëfyesve dhe Protokoleve Klinike (UPK)

  Gjatë këtij viti projekti ka vazhduar të mbështesë Komitetin Kombëtar për Udhërrëfyes dhe Protokole ...

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Trajnim për ‘Komunikimin dhe Këshillimin’

  Gjatë muajit qershor të vitit 2017, konsulenti kombëtar – Dr.Yllzim Dyla i cili është një Master Trajner për Mjekësinë Familjare, ...

  MË SHUMË
 • Photo 1

  Trajnim mbi masat për parandalimin dhe kontrollin e infeksioneve

  Një nga rezultatet e Studimit i Cilësisë së Kujdesit Shëndetësor që është bërë nga projekti ka treguar se duhet forcuar ...

  MË SHUMË
 • photo 1

  Takimi me Trajnerët për Trajnerë (TT) për Trajnimin mbi Menaxhimin

  Pas përfundimit të ciklit të parë të Trajnimit mbi Menaxhimin, ku u trajnuan menaxherët e lartë dhe TT-të nga 12 Komunat e ...

  MË SHUMË
 • Maj

 • Support to PRAK

  Përkrahje për PRAK

  Që nga fillimi i projektit, projekti AQH ka punuar ngushtë me PRAK-un (Shoqatën e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë) marr parasysh që ata kanë rol të rëndësishëm ...

  MË SHUMË
 • Quality Management Training_10-12 May

  Trajnim mbi Menaxhimin e Cilësisë

  Trajnimi 3-ditor mbi Hyrjen në Menaxhim të Cilësisë, i cili është Moduli 6 i Trajnimit të Menaxhimit, u mbajt nga një ekspert ndërkombëtar, z. Calin ...

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Integrimi i Edukimit Shëndetësor / Promovimit Shëndetësor (ESh / PSh) si pjesë e Pakove të Shërbimeve

  Ekspertja ndërkombëtar, Paula Valentine nga Save the Children në Mbretërinë e Bashkuar, ...

  MË SHUMË
 • 1. Provision of basic equipment to implement HEHP activities

  Ndarja e pajisjeve për realizimin e aktiviteteve të Edukimit Shëndetësor/Promovimit Shëndetësor (ESH/PSH)

  Projekti AQH po punon ngushtë me 3 OJQ të cilat po realizojnë aktivitetet të edukimit ...

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Vlerësim i Shpejtë për zbatimin e Pakove të Shërbimeve

  Gjatë muajit maj dhe qershor të vitit 2017, dy konsulentë kombëtarë realizuan një vlerësim të shpejtë të kapaciteteve në ...

  MË SHUMË
 • AFTER_Minor infrastructure rehabilitation in MFMC in Obiliq

  Projektet për përmirësim të cilësisë (PPC)

  Projekti AQH vazhdon të punoj me komunat partnere me qëllim gjetjen e mënyrave për përmirësim të cilësisë. Pas trajnimit rreth aspekteve të ...

  MË SHUMË
 • photo 1

  Trajnimi për Pakot e Shërbimeve

  Gjatë muajit  maj dhe qershor të vitit 2017, Dr. Elmir Tarani, Master Trajner për KPSH, ka vazhduar të mbaj raunde të tjera të trajnimit mbi 'Prezantimin e ...

  MË SHUMË
 • 1

  Punëtoria me pjesëmarrje për Pakot e Shërbimeve

  Si pjesë e aktivitetit të projektit për mbështetjen e zbatimit të pakos së shërbimeve në 4 pilot komunat (Gjakovë, Mitrovicë, Vushtrri dhe ...

  MË SHUMË
 • 1. Training of PHC providers on Gender awareness and Social Inclusion

  Trajnimi i ofruesve të KPSH mbi ndërgjegjësimin gjinor dhe përfshirjen sociale

  Më 15 maj 2017, Master Trajneri për KPSH-në Dr. Fevzi Sylejmani ka mbajtur një trajnim mbi ndërgjegjësimin ...

  MË SHUMË
 • 1. AQH participation at 5th International Public Health Conference, Albania, 2017

  Pjesëmarrja e projektit AQH në Konferencën e 5-të Ndërkombëtare të Shëndetit Publik, Shqipëri, 2017

  Konferenca e 5-të Ndërkombëtare e Shëndetit Publik - "Përcaktorët e sjelljeve ...

  MË SHUMË
 • 1. AQH presentation at the 17th International Conference on Integrated Care in Dublin, Ireland

  Prezantimi i Projektit AQH në Konferencën e 17-të Ndërkombëtare mbi Kujdesin e Integruar në Dublin, Irlandë

  Pas Konferencës Ndërkombëtare të Kujdesit të Integruar në Prishtinë, organizuar ...

  MË SHUMË
 • Prill

 • 2. Managment Partnership Leadership training

  Trajnimi mbi menaxhimin, udhëheqjen (lidershipin) dhe partneritetin në KPSH

  Udhëheqësja e ekipit të projektit AQH, Debra Stevenson zhvilloi një trajnim 2-ditor mbi 'Menaxhimin, udhëheqjen dhe ...

  MË SHUMË
 • 1. Study visit on Complaint Mechanisms in Ankara, Turkey

  Vizitë studimore mbi mekanizmat e ankesave në Ankara, Turqi

  Me kërkesë të Ministrisë së Shëndetësisë projekti AQH mbështeti një grup prej 8 pjesëmarrësish që të marrin pjesë në një ...

  MË SHUMË
 • Update meetings with Mayors from project municipalities1

  Takimet informative me kryetarët e komunave të projektit

  Në prill të vitit 2017 udhëheqësja e ekipit të Projektit AQH dhe zëvendës udhëheqësja e ekipit mbajtën një sër takimesh ...

  MË SHUMË
 • Mars

 • Development of HE_HP standards_2-3 march

  Zhvillimi i Standardeve të Edukimit/Promovimit Shëndetësor

  Në mars të viti 2016, Paula Valentine, eksperte ndërkombëtare nga organizata Save the Children nga Mbretëria e Bashkuar, ka punuar me ...

  MË SHUMË
 • Shkurt

 • ToT training on Gender awareness and Social Inclusion

  Trajnimi për Trajner lidhur me ndërgjegjësimin gjinor dhe përfshirjen sociale

  Dr. Leah Bohle, nga Swiss TPH, ka mbajtur një trajnim për personat e identifikuar si trajner potencial në modulet ...

  MË SHUMË
 • Integrated care conf_15 Feb 2017

  Konferenca ndërkombëtare: ‘Drejt një Kujdesi Shëndetësor të Integruar në Kosovë’

  Konferenca ndërkombëtare e mbajtur me 15 shkurt prezantoi para pjesëmarrësve konceptin e kujdesit të ...

  MË SHUMË
 • Workshop with Expert Panel Moving Towards Integrated Care in Kosovo

  Punëtoria me panelin e ekspertëve: ‘Drejt një Kujdesi Shëndetësor të Integruar në Kosovë’

  Agjenda e punëtorisë së datës 16 shkurt ishte dizajnuar në atë mënyrë që akterët kyç nga ...

  MË SHUMË
 • Training on Continuous Quality Improvement

  Trajnimi mbi përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë – Mekanizmat e jashtëm dhe të brendshëm

  Si pjesë e programit tonë të trajnimit mbi menaxhimin e cilësisë, Dr. Manfred Zahorka nga ...

  MË SHUMË
 • Service package training

  Trajnimi mbi pakot e shërbimeve

  Gjatë muajit shkurt dhe mars të vitit 2017, Dr. Elmir Tarani, Master Trajner për KPSH, ka mbajtur një sërë sesionesh trajnuese mbi ‘Parimet e pakove të ...

  MË SHUMË
 • Module 1_Management Training Programme

  Moduli 1 Programi i trajnimit për menaxhim– Menaxhimi financiar

  Patrick Hanlon nga Swiss TPH e ka realizuar modulin e parë të programit të trajnimit për menaxhim të AQH-së në shkurt të vitit ...

  MË SHUMË
 • International Procurement of Basic PHC Equipment

  Prokurimi ndërkombëtar i pajisjeve esenciale të KPSH-së

  Me qëllim përmirësimin e cilësisë së shërbimeve të KPSH-së, Projekti AQH siguron pajisjet esenciale të KPSH-së për të gjitha ...

  MË SHUMË
 • Janar

 • How-to-plan-successfully_1

  Si duhet planifikuar me sukses: Përcaktimi i prioriteteve, caktimi i burimeve dhe planifikimi i projektit strategjik

  Me qëllim të ngritjes së kapaciteteve planifikuese të drejtorëve të DSHMS-ve ...

  MË SHUMË
 • Dhjetor

 • Introduction to Service Packages

  Hyrje në Pakot e Shërbimit

  Më 12 dhjetor 2016, projekti AQH ka ftuar udhëheqës të lartë nga komunat e përzgjedhura për një prezantim të pakove të shërbimit. Menaxherët e lartë nga 4 ...

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Bashkëpunimi me Projektin “Shëndet për të Gjithë”- Shqipëri

  Stafi i projektit AQH realizoi një vizitë të shkurtër dy-ditore në Tiranë, me qëllim të bashkëpunimit me koleget e ...

  MË SHUMË
 • 1 AQH support to the National Committee for Clinical Practice Guidelines

  Mbështetja e AQH-së për Komitetin Kombëtar për Udhërrëfyes dhe Protokole Klinike (KKUPK)

  Me kërkesë të kryesuesit të KKUPK, AQH mbështeti një program trajnimi tre-ditor mbi metodologjinë ...

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Grupi punues për të Dhënat Mjekësore

  Pas një kërkese nga MSH, AQH ka mbështetur GP përgjegjës për rishikimin e të dhënave mjekësore. Takimi u mbajt më 6 dhjetor në QZHMF me gjithsejtë ...

  MË SHUMË
 • Nëntor

 • Patients Rights Division_MoH

  Divizioni për të Drejtat e Pacientit në MSH– Tryezat e Rrumbullakëta

  Me qëllim të promovimit të lidhjes direkte telefonike të Ministrisë së Shëndetësisë për ankesa nga pacientët, AQH ...

  MË SHUMË
 • Communication and Counseling

  Trajnimi për Komunikim dhe Këshillim

  Studimi Cilësisë së Kujdesit nga Projekti ka përfshirë një vlerësim të shkathtësive të komunikimit dhe këshillimit të përdorura gjatë konsultimeve ...

  MË SHUMË
 • Gender-awareness-and-social-inclusion-1

  Trajnimi për Ndërgjegjësimin Gjinor dhe Përfshirjen Sociale

  Duke pasur parasysh se një nga komponentët e projektit AQH synon ofrimin e shërbimeve cilësore që u përgjigjen nevojave të ...

  MË SHUMË
 • Untitled-1

  Vlerësimi i Projekteve të Përmirësimit të Cilësisë (PPC)

  Propozimet e PPC-ve të zhvilluara nga komunat janë vlerësuar gjatë një sërë vizitash në terren të cila u realizuan në mes të ...

  MË SHUMË
 • Tetor

 • October 2016

  Ngritja e kapaciteteve të Shoqatës së të Drejtave të Pacientëve në Kosovë (PRAK)

  Prej datës 27 deri 29 tetor 2016, projekti AQH ka organizuar një trajnim 3 ditorë me temë Menaxhimi i Ciklit ...

  MË SHUMË
 • Korrik

 • Photo 2_QIPs training

  Hartimi i projekteve për përmirësimin e cilësisë

  Dr. Manfred Zahorka nga Swiss TPH ka ofruar një trajnim 2-ditor për të ndihmuar menaxherët e KPSH në përpilimin e projekteve për ...

  MË SHUMË