• Funksionalizohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Bair

  Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, i shoqëruar nga drejtoresha e Shëndetësisë, Erseka Hasanaj Barani, kanë pritur në takim Dr.Qamile ...

  MË SHUMË 
 • 38 Komunat e Kosovës pranuan raportin “Cilësia e Kujdesit Shëndetësor”

  Kryetarëve të 38 komunave të Kosovës sot ju dorëzua raporti “Cilësia e Kujdesit Shëndetësor”, që ...

  MË SHUMË 
 • A i dini të drejtat e juaja si pacient?

  Kjo kampanjë e realizuar nga Projekti AQH ju njofton me të drejtat e juaja si pacient sa herë që vizitoni një Institucion Shëndetësor. ...

  MË SHUMË 
 • Qytetarët e Fushë Kosovës adresuan problemet shëndetësore në Komunën e tyre

  Cilat janë problemet shëndetësore që ju shqetësojnë juve? Si mendoni ju që ato mund të përmirësohen? Këto ...

  MË SHUMË 
 • Shënimi i Ditës Botërore të Diabetit

  Në Ditën Botërore të Diabetit Shoqata Kombëtare e Diabetit-Kosovë me mbështetjen e Projektit AQH mblodhi qindra qytetarë në Komunën e Pejës për ...

  MË SHUMË 

Qëllimi

Shëndeti i popullatës së Kosovës është përmirësuar, me ofrues dhe menaxhues të forcuar të kujdesit shëndetësor të aftë për përmbushjen e nevojave të pacientëve (veçanërisht të grupeve të cenueshme), të cilët janë më të vetëdijshëm për të drejtat dhe nevojat e tyre.

 • Rezultati 1

  Ofruesit e Kujdesit Parësor Shëndetësor në komunat partnere të projektit ofrojnë shërbime cilësore që i përgjigjen më mirë nevojave të komuniteteve, përfshirë ato të grupeve të cenueshme.

 • Rezultati 2

  Menaxherët shëndetësor në komunat partnere të projektit përmirësojnë performancën e tyre në udhëheqjen e ofrimit të shërbimeve drejt përmirësimit të vazhdueshëm të cilësisë që i përgjigjet nevojave të komuniteteve.

 • Rezultati 3

  Vetëdijësimi mbi shëndetin dhe sjellja e popullsisë për kërkimin e kujdesit shëndetësor në komunat partnere të projektit është përmirësuar (në veçanti të grupeve të cenueshme) dhe komunitetet janë fuqizuar që të kërkojnë të drejtën për shërbime cilësore dhe qasje më të mirë në kujdes shëndetësor.

Publikimet

 • 46323374_937329833322400_2254805328719773696_n

  Studimi i cilësisë së kujdesit shëndetësor 2019 – Zveçan

  SHKARKO
 • 46323374_937329833322400_2254805328719773696_n

  Studimi i cilësisë së kujdesit shëndetësor 2019 – Zubin Potok

  SHKARKO

Lajmet

 • 52898427_607258309726237_228885992684126208_n

  Funksionalizohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Bair

  Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, i shoqëruar nga drejtoresha e Shëndetësisë, Erseka Hasanaj Barani, kanë pritur në takim Dr.Qamile ...

  MË SHUMË
 • 52923115_816300262040431_6184889610754064384_n (1)

  38 Komunat e Kosovës pranuan raportin “Cilësia e Kujdesit Shëndetësor”

  Kryetarëve të 38 komunave të Kosovës sot ju dorëzua raporti “Cilësia e ...

  MË SHUMË
 • 47687098_1262751907197570_5074963821156630528_n

  Një plan të trajtimit veçanërisht për Nurijen

  Vlerësimi për të moshuar në shtëpi po bëhet me qëllimin e mirë që Nurijes dhe pacientëve të tjerë në Fushë Kosovë që janë mbi 65 vjet ...

  MË SHUMË
 • 46965331_762308124106312_699747921679089664_n

  Qytetarët e Fushë Kosovës adresuan problemet shëndetësore në Komunën e tyre

  Cilat janë problemet shëndetësore që ju shqetësojnë juve? Si mendoni ju që ato ...

  MË SHUMË