Mbështetni njerëzit më të moshuar ose të izoluar gjatë periudhës së #COVID19 duke qëndruar në kontakt me ta përmes telefonit, thirrjeve me video dhe rrjeteve sociale.Qëndroni në kontakt ndërkohë që praktikoni distancimin social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *